Marc De Cordt trekt Groen lijst in Zoersel

22 Februari 2012

Marc De Cordt trekt Groen lijst in Zoersel

De leden van Groen Zoersel hebben Marc De Cordt als lijsttrekker aangeduid voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober. Marc is reeds lange tijd lokale partijvoorzitter en was OCMW raadslid van 2001 tot 2006. Marc wil dat Groen in Zoersel verder de ingeslagen weg bewandelt: "De afgelopen 18 jaar heeft onze partij als lid van de meerderheid heel wat projecten op de agenda gezet en helpen realiseren. Denk maar aan de uitbouw van het trage wegennetwerk in de Halse Bossen, de aanleg van de rotonde aan de Achterstraat, de stedenband met Bohicon uit Benin en het woonzorgcentrum in aanbouw.""De volgende jaren wil Groen zich blijven inzetten om van Zoersel een groene, verkeersveilige en sociale gemeente te maken, waar het aangenaam wonen is voor iedereen. Zo wordt de herinrichting van Zoersel dorp na de realisatie van de omleidingweg de ideale gelegenheid om het centrum van Zoersel verkeersluw te maken. Voetgangers en fietsers moeten er op de eerste plaats komen."

Plaatsen 2 en 3 op de Groen lijst worden ingenomen door Gaby Van Dyck en Emery Frijters. Zij zetelden deze legislatuur beiden in de OCMW raad.

Bob Peeters wenst na 12 jaar schepenambt de fakkel door te geven aan de jongere generatie. Hij steunt de lijst als lijstduwer.

(Op de foto, vlnr: Bob Peeters, Marc De Cordt, Gaby Van Dyck, Emery Frijters)