Wandelen is gezond!

30 December 2020

Wandelen is gezond!

Het voltallige bestuur van Groen Zoersel wenst u van harte een fijne feestperiode toe. Uiteraard zal het dit jaar allemaal anders zijn dan andere jaren, volledig anders. Meer dan ooit is het deze winter de moeite waard om een frisse neus te halen in onze prachtige Zoerselse natuur!

Gelukkig zijn er ook een heleboel heerlijke initiatieven in onze gemeente die wij graag even in de verf zetten. Initiatieven die je meenemen naar de mooiste plekjes, of net helemaal op maat zijn van de kinderen. Zo kan je door Buurtcomité “Den Overkant” een kerstwandeling “Door Kabouterogen” maken. Je start aan de boskapel op de Herentalsebaan en belandt in een wondere wereld vol kabouters, insecten en andere bosdieren. Nog tot 6 januari kan je de avonturen van het jongetje Kobbe daar bewonderen. Meer info vind je hier.

Ook de Natuurvrienden Zoersel VZW verzorgt voor u vier wandelingen bewegwijzerd tot Nieuwjaar, met vertrek aan Kiekeboe in Zoersel, aan het Boshuisje, een combi van die twee of een nieuwe wandeling, vertrekkend aan de kiosk in Halle-dorp. Meer info op de Facebook-pagina van de Natuurvrienden Zoersel.

We wensen u veel wandelplezier en ondanks alles toch warme feesten! Hou de positieve spirit erin, en als dat even moeilijk gaat, hopen we dat deze tochten even uw gedachten kunnen verzetten.