Wereldrestaurant 2 maart: Groen Zoersel steunt het weeshuis in Vidrare

01 Februari 2013

Wereldrestaurant 2 maart: Groen Zoersel steunt het weeshuis in Vidrare

Heb je zin om te smullen van heerlijke hapjes en gerechten uit verschillende landen en culturen? Kom dan zeker naar de zevende editie van ons Zoersels Wereldrestaurant! We serveren een uitgebreid buffet  met soep, keuze uit 3 hoofdgerechten en een dessert. Voor kinderen zijn er toegankelijke gerechtjes. Het Wereldrestaurant is de ideale gelegenheid om met je familie, vrienden of kennissen gezellig en lekker te tafelen en je steunt er bovendien een goed doel mee!  Speciale aandacht gaat dit jaar naar Bulgarije. Het weeshuis biedt onderdak aan een 100-tal zorgbehoevende kinderen met een handicap. Hier werkte

Groen Zoersel staat de volledige opbrengst van het Wereldrestaurant af aan een weeshuis in Vidrare.Lizi De Rore uit Zoersel voor de eerste maal als vrijwilliger in 2008. De toestand in het weeshuis maakte een diepe indruk op haar. De volgende jaren zou ze het regelmatig bezoeken en geld inzamelen om de situatie te verbeteren. De opbrengst van het Wereldrestaurant is bestemd voor de bouw van een serre voor de kweek van eigen groenten.

Wanneer: Zaterdag 2 maart, vanaf 18 u. Waar: Zaal Sint-Maarten, Lindedreef, HalleHoeveel: 18 euro voor volwassenen, 8 euro voor kinderen tot 12 jaar, gratis voor kinderen onder 6 jaar Hoe reserveren: Via [email protected] of 0473 96 95 29. Inschrijven kan tot 26 februari.